Letöltések
Previous 1 939 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Újburgonya szalonnaszalaggal

Hozzávalók

20 szem újburgonya
fél kiskanál só
4 kiskanál morzsolt rozmaring
20 dkg vékony húsos szalonna

      A héjastól megmosott burgonyaszemeket félbevágjuk, megsózzuk, rozmaringgal megszórjuk, majd a feleket összeillesztjük, és a szalonnacsíkokba burkoljuk. Tepsibe egymás mellé rakjuk, a tetejére is szórunk rozmaringot és süt?ben, közepes lánggal (200 °C; légkeveréses süt?ben 180 °C) kb. 30 perc alatt megsütjük.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 575 kcal / 2404 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY