|
|
Újburgonya szalonnaszalaggal
Hozzávalók
20 szem újburgonya fél kiskanál só 4 kiskanál morzsolt rozmaring 20 dkg vékony húsos szalonna
A héjastól megmosott burgonyaszemeket félbevágjuk, megsózzuk, rozmaringgal megszórjuk, majd a feleket összeillesztjük, és a szalonnacsíkokba burkoljuk. Tepsibe egymás mellé rakjuk, a tetejére is szórunk rozmaringot és süt?ben, közepes lánggal (200 °C; légkeveréses süt?ben 180 °C) kb. 30 perc alatt megsütjük.
Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 575 kcal / 2404 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|