Letöltések
Previous 1 50 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Kaviáros eperpirítós

Hozzávalók

(12 darabhoz)
3 szelet magos kétszersült
1 mokkáskanál mustár
3 dkg vaj
12 szem eper
1 dl tejszín
2 dkg fekete kaviár
a díszítéshez: kaporlevél

A kétszersülteket aranybarnára pirítjuk, négy-négy háromszögre vágjuk, és a mustárral ízesített vajjal megkenjük. Az epret megmossuk, kicsumázzuk, majd fölszeletelve azonmód a pirítósokra rakjuk. A tejszínt kemény habbá verjük, a kaviárt beleforgatjuk, végül minden szendvicsre halmozunk bel?le 1 kiskanálnyit. Kaporlevéllel díszítve tálaljuk.


Elkészítési id?: 15 perc.
Egy adag: 55 kcal / 230 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY