Fényképek
Previous 1 201 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


Bundás sült csirke

Hozzávalók

4 csirkecomb
1 kiskanál só
1 mokkáskanál ?rölt bors
1 kiskanál pirospaprika
a bundázáshoz:
15 dkg natúr kukoricapehely
2 ev?kanál zsemlemorzsa
1 mokkáskanál só
1-1 mokkáskanál ?rölt bors és pirospaprika
8 dkg liszt
3 tojás

      A csirkecombokat leb?rözzük, a húst a forgóknál kettévágjuk, majd a sóval, a borssal meg a pirospaprikával bedörzsöljük. A kukoricapelyhet tiszta konyharuhába csomagolva húsver? kalapáccsal finomra törjük. Utána a morzsával, a sóval, a borssal meg a pirospaprikával összekeverjük. A csirkecombokat lisztbe, fölvert tojásba meg a f?szeres kukoricapehelybe forgatjuk, végül b?, közepesen forró olajban megsütjük, ahogyan a hagyományos rántott csirkét szokás. Még különlegesebb, ha a natúr kukoricapehely helyett annak f?szerezett változatát használjuk.


Elkészítési id?: 45 perc.
Egy adag: 457 kcal / 1911 kJ.
Italajánlat: vszáraz rozébor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY