|
|
Tonhalas tojás
Hozzávalók
6 f?tt tojás 1 tonhalkonzerv (12-15 dkg-os) 3 ev?kanál majonéz néhány csepp citromlé fél csokor petrezselyem fél tucat kimagozott fekete olajbogyó a díszítéshez: 2-3 paradicsom fél csokor petrezselyem
A f?tt tojásokat kettéhasítjuk, sárgájukat tálba kaparjuk. A tonhalkonzervet lecsöpögtetjük, a halat a majonézzel együtt a tojássárgájához adjuk, és villával alaposan összetörjük. A citromlével ízesítjük, a föl-aprított petrezselyemmel f?szerezzük. Az olajbogyók felét szintén finomra aprítjuk, a halas krémbe keverjük, amit a f?tt tojások üregébe púpozunk. A tojások tetejét a maradék olajbogyóval díszítjük. Tálaláskor fölszeletelt paradicsommal és petrezselyemmel körítjük.
Elkészítési id?: 25 perc.
Egy adag: 282 kcal / 1179 kJ.
Italajánlat: száraz fehérbor Neszmélyi Olaszrizling `99.
Forrás: www.eszemiszom.hu
Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó | | Értékelés | Nehézség | Dátum
|
---|
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez |
Kategória | Hozzávaló | Mennyiség |
---|
|
|
|
|
|
|
|