Fényképek

Logout successfull.

Previous 1 1122 1 2 ... 1250 1500 1633  Last


Kandírozott ibolyavirág

Hozzávalók

15-20 kinyílt ibolyavirág
1 tojásfehérje
10 dkg porcukor

      A tojásfehérjét villával habosra verjük. Az ibolyavirágokat száruknál fogva belemártjuk, majd porcukorral gondosan meghintjük. Rácsra fektetve egy-két órán át szikkadni hagyjuk, ezután sütemények, desszertek díszítéséhez használhatjuk fel. Hasonló módon készíthetünk kandírozott virágokat lángvirágból, vadárvácskából, akácvirágból, rózsaszirmokból. A nagyobb virágokat (például a rózsa szirmait) ecsettel kenjük be a tojásfehérjével, azután szitáljuk rá a porcukrot.


Elkészítési id?: 10 perc + szárítás.

Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY