Fényképek

Logout successfull.

Previous 1 26 1 2 ... 250 500 750 1000 1250 1500 1633  Last


F?szerekkel érlelt szalonnás sertésmáj

Hozzávalók


      50 deka sertésmájat 3-4 centi hosszú, 2 centi széles csíkokra vágunk. 5 deci húslevest (vagy ugyanennyi vízben föloldott 1 leveskockát) fél kiskanál ?rölt borssal, 1 kiskanál mustármaggal meg 2-3 gerezd zúzott fokhagymával f?szerezünk, s ha kih?lt, a májat belekeverjük. Letakarva 3-4 órán át h?t?szekrényben érleljük. Ezután lecsöpögtetjük, egyenként kis darab vékony szelet húsos szalonnába csomagoljuk, majd tepsibe rakjuk. Forró süt?ben 8-10 perc alatt megsütjük. Néhány szem olajbogyót is kínálunk hozzá tálaláskor.


Elkészítési id?: 45 perc + pácolás.

Italajánlat: száraz vörösbor.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY