Fényképek

Logout successfull.

Previous 1 837 1 2 ... 1000 1250 1500 1633  Last


Burgonyacsók

Hozzávalók

80 dkg burgonya, só
3 tojássárgája
5 dkg vaj
a tepsi kikenéséhez:
zsír
a tetejére:
2 tojás

      A burgonyát héjában megf?zzük, meghámozzuk, és még melegen áttörjük. Megsózzuk, a tojások sárgájával meg a vajjal habosra keverjük. Csillagcsöves nyomózsákba töltjük, majd a burgonyamasszából egy nagy, kizsírozott tepsire kis halmokat, azaz ?csókokat? nyomunk. Tetejüket simára felvert tojással óvatosan megkenjük, és forró süt?be tolva (kb. 200 ?C) aranysárgára sütjük.


Elkészítési id?: 1 óra.
Egy adag: 376 kcal / 1518 kJ.
Italajánlat: világos sör.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY