Képregények
Previous 1 1415 1 2 ... 1500 1633  Last


Mustáros karfiolsaláta

Hozzávalók

70 dkg karfiol
1 csomó hónapos (piros) retek

2 dl joghurt
3 ev?kanál magos dijoni mustár
1 ev?kanál almaecet
csipetnyi ?rölt bors
1 csokor petrezselyem

      A mustároshoz a karfiolt kitorzsázzuk, és rózsáira bontjuk, a retket megtisztítjuk, utána mindkett?t uborkagyalun vékonyan fölszeleteljük. Ezután enyhén megsózzuk, és 15 percig pihentetjük. Közben a joghurtot, a mustárt meg az ecetet összekeverjük, a zöldségeket laza mozdulatokkal beleforgatjuk, végül megborsozzuk és apróra vágott petrezselyemmel megszórjuk.


Elkészítési id?: 30 perc.
Egy adag: 187 kcal / 744 kJ.
Forrás: www.eszemiszom.hu

Megjegyzések: Megjegyzés hozzáfűzése
Felhasználó ÉrtékelésNehézségDátum
Még senki nem fűzött megjegyzést a recepthez

KategóriaHozzávalóMennyiség
Login
Password
NewbieLogin
NOTE: The hungarian version is more up to date.
MagyarEnglish
Webmaster  | Terms and Conditions  | SiteMap  | CPS Portal Engine  | Privacy Policy  | Webmaster

©2019 4WAY